Werkwijze

Wanneer je bij mij een sieraad hebt gezien waarvan de sfeer je aanspreekt dan heb ik graag een orienterend gesprek met je om te bekijken hoe ik het sieraad kan gaan vormgeven zodat het helemaal bij je past. Dat kan dan gaan om het plaatsten van een andere steen of misschien mag de structuur wat grover of juist fijner zijn. Ook het edelmetaal kan worden aangepast, dus een gouden ring is ook mogelijk in zilver en andersom.

Oud Goud

Soms willen mensen hun eigen oud gouden sieraden laten omsmelten om daarmee iets nieuws te laten maken, dat kan natuurlijk!

Het omsmeltproces van oud-goud start bij 175,- euro, daarbij komen dan de opbouwkosten van het ontwerp en eventuele stenen met de daarbij behorende zetkosten.

Wanneer je kiest voor een een zware gouden ring dan kan het enorm veel schelen in prijs wanneer je eigen goud inbrengt. Ook wordt vaak gekozen voor eigen goud uit emotionele overwegingen, bijvoorbeeld een oude ring van oma dat wordt omgesmolten waardoor het toch een herinnering aan oma blijft maar dan in een ontwerp dat bij jou past.
Wel moet er altijd worden bekeken of het door jou aangeleverde goud voldoende is voor het ontwerp dat je uitkiest en anders zal er nieuw goud moeten worden toegevoegd.

openingstijden

Op afspraak